“Als je het echt wilt, dan lukt het. Hoe dan ook!”

Rob wilde al heel lang afvallen en heeft dan ook van alles geprobeerd. De knop ging echt om nadat hij een bloeduitslag kreeg… Wij zijn zoals altijd erg benieuwd naar hoe onze cliënten het programma hebben ervaren en daarom hebben wij Rob een aantal vragen voorgelegd.

Hoeveel kilo ben je afgevallen?
“Ik ben 27 kilo afgevallen.”

Waarom wilde je graag afvallen?
“Natuurlijk wil iedereen wel afvallen, alleen ieder heeft zijn eigen beweegredenen. Ik wilde al heel lang afvallen en heb dan ook van alles geprobeerd.

Voor mij was het moment dat ik te horen kreeg na een bloeduitslag, dat suikerziekte niet ver meer was…”

Je hebt nu (bijna) je streefgewicht bereikt. Welke voordelen merk je nu?
“Fitter, kleding kopen, beter slapen en ik ben minder snel moe.”

Ik koos voor Cure4Life op aanraden van mijn vrouw!

Waarom heb je gekozen voor Cure4Life?
“Op aanraden van mijn vrouw.”

Welk moment tijdens het programma vergeet je nooit meer?
“Het begin.”

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht af willen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?
“Dat iedereen zijn eigen moment moet kiezen en als je het echt wilt, hoe dan ook, dat het lukt.”

Wat voor cijfer geef je Cure4Life?
“Een 8!”

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Rob werd tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulente Alexia Venema van Cure4Life Haarlemmermeer & Haarlem. Wil jij ook graag samen met Alexia jouw ideale gewicht bereiken? En woon jij in de regio Haarlemmermeer / Haarlem? Klik dan hier voor meer informatie…