OVHZ ZuidPost

OVHZ ZuidPost

In de OVHZ ZuidPost stond Alexia Venema op pagina 2 met een prachtig artikel over de praktijk voor bioresonantie die zij heeft overgenomen.

 

Cure4life Haarlemmermeer “Natuurlijk Gezonder” heeft deze zomer nog meer te bieden door overname van de ‘De praktijk voor bioresonantie Haarlemmermeer’ van René Martens uit Nieuw- Vennep. Naast de vertrouwde programma’s van Cure4life is het nu ook mogelijk je gewicht & gezondheid te optimaliseren met het “natuurlijk gezonder” programma waarbij de optimalisatie van het voedingspatroon hand in hand gaat met Bioresonantie. Bioresonantie biedt de mogelijkheid specifieke klachten te behandelen waaronder allergieën zoals hooikoorts en klachten van het spijsverteringskanaal en sluit daarmee naadloos aan op de Cure4Life programma’s voor overgewicht waar de praktijk om bekend staat.

De praktijk beschikt nu over een prachtige BICOM Optima. Bioresonantie biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden om non-invasief een turn-around te geven aan je gezondheid. Het is mooi dat ik door de overname de komende jaren veel meer mensen kan helpen hun gezondheid te optimaliseren. Meer weten over Bioresonantie? Bezoek onze website https://www.bioresonantie-haarlemmermeer.nl.

Waarvoor kun je in mijn praktijk terecht? Een behandeling op specifieke klachten met de BICOM, het ‘natuurlijk gezonder’ programma en daarnaast de bestaande programma’s van Cure4life, alle bedoeld om een turn-around te kunnen geven aan je gezondheid.

Natuurlijk gezonder

Het ‘natuurlijk gezonder’ programma is voor mensen die een optimale hormonale balans willen bereiken. Die hun postuur en gezondheid willen optimaliseren naar een gezond BMI en daarvoor een gewichtsverlies nodig hebben van 5 – 8 kilo, om dat gewenste BMI te behalen zonder medische klachten én die daarbij ook graag de mogelijkheden van Bioresonantie willen benutten. Met het ‘Natuurlijk Gezonder’ programma, werken we aan het in kaart brengen en optimaliseren van de gezondheid en voeren we stapsgewijs optimalisaties door in het voedingspatroon in combinatie met behandelingen met de BICOM Optima. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt optimaal aangesproken, je postuur verbetert en je komt beter in je kracht. Dit programma is ideaal voor gering gewichtsverlies en de behandeling van onder andere overgangsklachten, allergieën, stress, maag- en darmklachten.

Maatwerk programma’s

De succesvolle maatwerk Cure4life programma’s voorzie ik van exclusieve, adequate begeleiding. Deze programma’s zijn ideaal bij de behandeling van overgewicht met medische klachten. Het ‘Complete’ programma voor een gewichtsverlies met medische klachten tot 25 kilo en het ‘Extra’ programma vanaf 25 kilo.

Aanpakken van medische klachten

Medische klachten die kunnen worden aangepakt met de Cure4life programma’s zijn; afwijkende bloeddruk, bloedsuiker, cholesterol, schildklier en leverwaarden, hormonale disbalansen na overgang, IVF, zwangerschap en bevalling, onvruchtbaarheid, impotentie en stofwisselingziektes als metabool syndroom, diabetes, hart- en vaatziektes, schildklierziektes waaronder hashimoto, lipoedeem, PCOS, oestrogeen dominantie en nog veel meer.

Neem de regie over je gezondheid

Neem je graag zelf de regie over je gezondheid, preventief of curatief om je gezondheid te verbeteren én gezondere jaren toe te voegen aan het ouder worden? Maak dan een afspraak bij de vernieuwde praktijk Cure4life Haarlemmermeer ‘Natuurlijk gezonder’ via alexiavenema@cure4life.nl of bel 06-18647985.

Online vind je mij onder https://alexiavenema.nl, en via https://www.bioresonantie-haarlemmermeer.nl.

Meer informatie over de Cure4Life programma’s vind je op: https://www.cure4life.eu/vestigingen/cure4life-haarlemmermeer.eu

Gedeeltelijke vergoeding is mogelijk via een aantal verzekeringsmaatschappijen.

Kwalitatief goed geprijsde voedingssupplementen vind je bij Vitakruid. Kortingscode; ’cure4life’ voor 10% korting. Bij Energetica Natura via kortingscode: 0424244

 

De OVHZ ZuidPost lees je hier online.