Bioresonantie

Bioresonantie is een specifiek diagnose en therapie systematiek waarmee de geneeskunde een nieuwe weg is ingeslagen. De basis van de bioresonantie-therapie berust op de nieuwste ontwikkelingen en inzichten uit de biofysica. Met bioresonantie kan in veel gevallen de werkelijke en vaak verborgen oorzaken van ziekten worden ontdekt.

Wat is bioresonantie?

Bioresonantie is gebaseerd op het principe dat iedere substantie, elk lichaamsdeel, elke cel energie uitstraalt en een unieke elektromagnetische trillingsfrequentie heeft. Dit geldt ook voor virussen, bacteriën en pollen etc. Elke stof heeft zo zijn eigen karakteristieke frequenties.  Deze trillingen worden uitgezonden door cellen, weefsels en organen en zijn verantwoordelijk voor het reguleren van onze fysiologische processen.

Het lichaam heeft een groot zelfgenezend vermogen. Het bezit een ingenieus regelsysteem, waardoor het lichaam in staat is lichaamsvreemde stoffen naar buiten te werken. Wanneer echter sprake is van een langdurige, hoge belasting kan het zijn dat het regulatiesysteem te kort schiet of zelf het eigen zelfgenezend vermogen geheel blokkeert.

Hoge belasting door lichaamsvreemde stoffen, bacteriën, schimmels, pollen, toxines, medicatie etc kan resulteren in een situatie waarin uw lichaam niet meer in staat is deze te verwerken.

Wanneer storende substanties als gifstoffen, virussen, bacteriën en parasieten en stralingen op het lichaam inwerken, wordt de communicatie tussen de cellen belemmert. Verstoorde communicatie leidt uiteindelijk tot ziekte.

Met bioresonantie worden de kenmerkende frequenties van substanties getest en tegelijk wordt hun invloed op het lichaam van de client vastgesteld. Tijdens de behandeling worden storende lichaamseigenfrequentie patronen door de Bicom omgezet tot therapeutische signalen, die vervolgens via elektroden aan de client worden teruggeven, snel en pijnloos.

Hoe werkt bioresonantie?

Bij bioresonantie wordt gebruik gemaakt van het BICOM Optima apparaat om de elektromagnetische trillingen van het lichaam te meten. Deze metingen kunnen in kaart brengen welke frequenties in het lichaam uit balans zijn. Vervolgens worden deze onevenwichtige trillingen gecorrigeerd door specifieke, inverte frequenties terug te sturen naar het lichaam.

Het doel is om het natuurlijke zelfregulerende vermogen van het lichaam te deblokkeren, ziekmakende trillingen te dempen en te harmoniseren. Door het herstellen van de balans in de trillingsfrequenties worden blokkades opgeheven, lichaamssystemen geharmoniseerd, versterkt of verzwakt waar nodig en worden en wordt het lichaam in balans gebracht en gestimuleerd om zichzelf te genezen.

Wat kun je verwachten bij een bioresonantiesessie?

Tijdens een bioresonantiesessie zul je comfortabel plaatsnemen terwijl Alexia de metingen uitvoert met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De resultaten van deze metingen worden vervolgens geanalyseerd om inzicht te krijgen in eventuele onevenwichtigheden in je lichaam.

Op basis van deze analyse zal Alexia een persoonlijk behandelplan opstellen om de verstoorde trillingsfrequenties te harmoniseren. Dit kan het gebruik van elektroden, of andere niet-invasieve technieken omvatten.

Hooikoorts behandeling

Heb je last van hooikoorts, dan kan ik de trillingspatronen van allergenen zoals pollen diagnotiseren en vervolgens behandelen“. De BICOM behandelmethode voor hooikoorts is wetenschappelijk onderzocht. Vastgesteld is dat de behandelresultaten van hooikoorts optimaal zijn daar waar regulier geen behandeling voor handen is om hooikoorts afdoende te behandelen. Dit wetenschappelijk onderzoek kan ik je desgewenst laten zien. De symptomen van hooikoorts zullen verminderen. Inmiddels heb ik de blijdschap mogen ervaren van cliënten ontzettend blij zijn met het resultaat.

Stoppen met roken

Jouw gezondheid verbeteren door te stoppen met roken? De BICOM beschikt over een fantastisch programma om direct de aandrang om te roken te stoppen. Het programma bestaat uit 5 consulten om ook tot een reiniging te komen van het lichaam van de door het roken veroorzaakte teerresten en blijvend resultaat te consolideren. Ook hier al hele goede ervaringen mee van cliënten die van het roken zijn afgeholpen.

Behandeling stoppen met roken

Stoppen met roken eerste behandeling € 75,— nabehandeling € 55,—

Complementaire therapie

Belangrijk om te weten is dat bioresonantie een complementaire therapie is en geen vervanging voor medische behandeling. Het is altijd raadzaam om met je reguliere zorgverlener te overleggen voordat je aanvullende behandelmethoden ondergaat. Ook elektronische apparaten zoals een pacemaker en zwangerschap zijn contra indicaties voor behandeling.

Positieve beïnvloeding van jouw gezondheid

Alexia Venema helpt je de kracht van bioresonantie te begrijpen en te ontdekken hoe het jouw gezondheid en welzijn positief kan beïnvloeden.

 

Neem de regie over je gezondheid en ontdek de mogelijkheden van bioresonantie!