Afvallen leidt niet alleen tot een gezonder gewicht, maar ook tot een beter gevoel. Ingrid wilde haar pijnklachten verminderen en haar energie terugkrijgen, wat met de aanpak van Cure4Life is gelukt. Door haar nieuwe, gezonde leefstijl zit ze nu weer beter in haar vel.

Veel leesplezier!

Waarom wilde je graag afvallen?

Om beter in mijn vel te zitten. Ik heb spierreuma en fibromyalgie en wilde de pijnklachten die daarmee gepaard gaan graag verminderen door af te vallen. Daarnaast wilde ik af van de kilo’s die zijn blijven “plakken” na langere tijd prednisolon geslikt te hebben.

Welke voordelen merk je nu?

De pijnklachten zijn behoorlijk verminderd, en daar ben ik heel blij mee. Het ging mij niet per se om de kilo’s maar om de wens om beter in mijn vel te zitten, wat is gelukt. Mijn hormonen zijn weer in balans en de ontstekingen die ik had zijn behoorlijk gedaald.

Waarom heb je voor Cure4Life gekozen?

Vanwege de aanpak met een programma op maat en persoonlijke begeleiding.

Welk moment in het programma vergeet je nooit meer?

Het moment waarop ik me realiseerde dat mijn energie weer wat meer terugkwam en de pijnklachten afnamen. Ik heb niet langer een gebrek aan energie, wat ook komt doordat het inslapen beter is geworden.

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht af willen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?

Doe het niet alleen voor de kilo’s, maar vooral voor de verbetering van je lichaam! Vooral de verbetering van mijn pijnklachten is wat ik uit Cure4Life heb gehaald.

Tot slot, welk rapportcijfer geef je Cure4Life?

Een 9!

Ik heb niet langer een gebrek aan energie

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Ingrid werd tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulente Alexia Venema van Cure4Life Haarlemmermeer & Haarlem. Wil jij ook graag samen met Alexia jouw ideale gewicht bereiken? En woon jij in de regio Haarlemmermeer / Haarlem? Klik dan hier voor meer informatie…