“Dit gun ik iedereen: een mooi en vooral gezond leven!”

Esther wilde graag weer fit worden, minder vermoeid zijn en een mindere haat-liefde verhouding met eten. Ze besloot het Cure4Life programma te volgen bij consulente Alexia Venema en inmiddels is Esther liefst 25 kg afgevallen en voelt ze zich weer fysiek goed en mentaal sterk! Wij zijn zoals altijd erg benieuwd naar hoe onze cliënten het programma hebben ervaren en daarom hebben wij Esther een aantal vragen voorgelegd.

Hoeveel kilo ben je afgevallen?
“Ik ben 25 kilo afgevallen.”

Waarom wilde je graag afvallen?
“Ik wilde graag afvallen omdat ik een gezond gewicht wilde hebben. Ook wilde ik fit worden, en minder vermoeid zijn.

En een mindere haat-liefde verhouding met voedsel.”

Je hebt nu (bijna) je streefgewicht bereikt. Welke voordelen merk je nu?
“Ik voel mijzelf veel fitter. Ik merk ook dat ik veel meer energie heb gekregen en daarbij zit ik heel goed in mijn vel.”

Nu ik erop terugkijk had ik juist dat zetje in de juiste richting weer nodig!

Waarom heb je gekozen voor Cure4Life?
“Ik heb voor Cure4Life gekozen op aanraden van mijn collega. Zij was er heel enthousiast over. En daar kan ik mij volledig bij aansluiten, het is geen ‘gewoon dieet’, het is echt een lifestyle change.”

Welk moment tijdens het programma vergeet je nooit meer?

Mijn eerste maaltijd in fase 3… Toen ik het op mijn bord zag, kon ik alleen maar denken: is dit alles?

Maar ook toen ik het eind vorig jaar zo moeilijk had (ik had een stressvolle periode), Alexia heeft mij toen echt toegesproken en mij de figuurlijke “schop onder mijn kont” geven. Op dat moment stond het huilen mij nader dan het lachen. Maar nu ik erop terugkijk had ik juist dat zetje in de juiste richting weer nodig.”

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht af willen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?
“Cure4Life is geen dieet, het wordt volledig op jou afgestemd. En kijk nu naar mij en de transformatie die ik heb ondergaan: ik voel mij fysiek goed, mentaal sterk. Het is echt voor jou ook mogelijk. En dit gun ik iedereen: een mooi en vooral gezond leven!”

Wat voor cijfer geef je Cure4Life?
“Een 10!”

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Esther werd tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulente Alexia Venema van Cure4Life Haarlemmermeer & Haarlem. Wil jij ook graag samen met Alexia jouw ideale gewicht bereiken? En woon jij in de regio Haarlemmermeer / Haarlem? Klik dan hier voor meer informatie…