natuurlijk gezonder

Een natuurlijk gezonder leven, dat willen we allemaal! Natuurgeneeskundig therapeut Alexia Venema laat je zien hoe je dit kunt bereiken! Alexia leert je dat de natuurgeneeskunde ons een schat aan mogelijkheden biedt om onze gezondheid te verbeteren. Als natuurgeneeskundig therapeut is zij toegewijd aan het ondersteunen van jouw gezondheidsreis door middel van natuurlijke en holistische benaderingen.

Wat is natuurgeneeskunde?

Natuurgeneeskunde is een holistische benadering van gezondheid en welzijn, waarbij wordt gekeken naar het individu als geheel – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Alexia begrijpt dat elk lichaam uniek is en dat gezondheid ontstaat door een evenwichtige interactie tussen de verschillende aspecten van ons bestaan.

Hoe kan een natuurgeneeskundig therapeut je helpen?

Alexia werkt samen met jou om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat is afgestemd op jouw unieke behoeften en gezondheidsdoelen. Ze maakt gebruik van verschillende natuurlijke benaderingen en technieken, waaronder:

  1. Voedingsadvies: Alexia biedt voedingsadvies die afgestemd is op jouw individuele behoeften en gezondheidsdoelen. Ze kunnen je helpen bij het maken van gezonde voedingskeuzes en voedingsstoffen aanvullen waar nodig.
  2. Kruidengeneeskunde: Kruiden worden al eeuwenlang gebruikt om gezondheidsproblemen te behandelen en te voorkomen. Alexia kan je adviseren over het gebruik van specifieke kruiden om jouw gezondheid te ondersteunen.
  3. Natuurlijke supplementen: Indien nodig kunnen natuurlijke supplementen worden geadviseerd om eventuele tekorten aan te vullen en je gezondheid te optimaliseren.
  4. Energetische balans: Natuurgeneeskunde erkent het belang van energetische balans in het lichaam. Onze therapeuten kunnen werken aan het herstellen van de energetische harmonie van het lichaam door middel van bioresonantie.

Waarom kiezen voor een natuurgeneeskundig therapeut?

Waarom werken met een natuurgeneeskundig therapeut? Omdat je leef- en voedingsstijl dan aansluit op wat het lichaam nodig heeft zoals dit vanuit de natuurgeneeskunde bekend is. Natuurlijker kan niet. Daarbij wordt uitgegaan van het zelfgenezend vermogen desgewenst ondersteund met natuurlijke gezondheid bevorderende suppletie.  Alexia neemt de tijd om naar je te luisteren, je te begrijpen en samen met jou te werken aan een gezonder en evenwichtiger leven.