zelfhelend vermogen van je lichaam

Het menselijk lichaam heeft een verbazingwekkend vermogen om zichzelf te herstellen en te genezen. Alexia Venema helpt je graag de kracht van dit natuurlijke helingsproces in gang te zetten, in stand te houden en de beste versie te worden van jezelf!

Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om het zelfhelend vermogen van je lichaam te bevorderen:

Gezonde voeding

Voed je lichaam met gezonde en voedzame voeding, Alexia leert je welke keuze daarin het beste kan maken, samen passen we het aan bij jouw smaak, interesses en behoefte waardoor je lichaam makkelijk, praktisch en gemakkelijk optimaal wordt voorzien van de bouwstenen die het nodig heeft om zichzelf te herstellen.

Voldoende hydratatie

Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt om je lichaam gehydrateerd te houden. Water is essentieel voor alle lichaamsfuncties en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen.

Voldoende slaap

Geef je lichaam de tijd om te rusten en te herstellen door voldoende slaap te krijgen. Tijdens je slaap voert je lichaam belangrijke herstelwerkzaamheden uit.

Stressvermindering

Stress kan een negatieve invloed hebben op je immuunsysteem en het helingsproces vertragen. Probeer stress te verminderen door ontspanningsoefeningen, meditatie, yoga of andere stressverlichtende activiteiten.

Beweging

Regelmatige lichaamsbeweging kan het immuunsysteem stimuleren en het zelfhelend vermogen van lichaam en geest versterken. Vind een activiteit die je leuk vindt en bij je past, zodat het leuk is om actief te blijven.

Positieve mindset

Een positieve mindset en motivatie hebben een stuwende kracht om je gezondheid en welzijn in eigen hand kunnen te nemen.

Natuurlijke remedies

Ontdek natuurlijke remedies en therapieën die je lichaam kunnen ondersteunen bij het genezingsproces. Denk aan bijvoorbeeld supplementen in de vorm van vitamines, mineralen, & kruiden(thee). Door onze samenwerking met Vitakuid en Energetica Natura kun je gebruik maken van de kortingscodes welke je kunt vinden onderaan onze homepage. Deze codes zijn voor iedereen te gebruiken. Klik hier om direct terug te gaan naar onze homepage.

Alexia Venema wil je graag begeleiden bij het benutten van het volledige potentieel van je lichaam om gezond te zijn en te blijven. Kun je een steuntje in de rug gebruiken en extra advies over welke stappen je kunt ondernemen? Neem dan contact op met Alexia Venema via ons contactformulier