Stoppen met roken

Bioresonantie is een alternatieve geneeswijze, de basis hiervan is dat alle levende organismen een specifieke frequentie of elektromagnetische trilling hebben.  Verstoringen in deze frequenties kunnen onder andere leiden nicotineverslavingen. Via bioresonantietherapie worde deze verstoringen geidentificeerd en te gecorrigeerd door middel van elektromagnetische trillingen. Ook stoppen met roken lukt door bioresonantietherapie.

Verminderen van ontwenningsverschijnselen

Bioresonantie helpt bij het stoppen met roken door het verminderen van ontwenningsverschijnselen, het verminderen van de drang naar nicotine, en het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat je een afspraak heb gemaakt ontvang je een glazen buisje waarin je jouw laatste 3 sigaretten doet. Deze neem je me naar je afspraak, waar je ze vervolgens inlevert. Je neemt plaats op een comfortabele stoel en Alexia legt je rustig uit war er gaat gebeuren en hoe het komt dat je na de behandeling weinig tot geen behoefte meer hebt aan nicotine. De onvoelbare trillingen gaan voor jou aan de slag.

stoppen met roken
stoppen met roken

Behandeling stoppen met roken

Bioresonantieapparatuur

Alexia maakt gebruik van speciale bioresonantieapparatuur; de BICOM Optima, die bestaat uit een apparaat met elektroden en sensoren die op je huid worden geplaatst, in dit geval op je handen, je borstkas en hoofd.

Frequentiescans

Met behulp van de BICOM Optima voert Alexia frequentiescans uit. Deze scans kunnen verschillende aspecten van je energievelden, lichaamsfrequenties en mogelijke verstoringen analyseren. Dit wordt gedaan door middel van elektromagnetische trillingen of resonanties die worden gemeten en geïnterpreteerd door de apparatuur. Als je gaat stoppen met roken, dan is het programma wat je gaat volgen al ingsteld en kun je direct aan de slag.

Behandelingssessie

De BICOM Optima gaat specifieke frequenties genereren en naar je lichaam sturen en corrigeert de verstoringen. Dit wordt gedaan door middel van elektromagnetische signalen die zijn aangepast aan jouw vraag om te stoppen met roken. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Opvolging en evaluatie

Na de behandelingssessie vraagt Alexia hoe je je voelt en of je al eventuele veranderingen opmerkt. In de meeste gevallen ben je na slechts 1 sessie al van het roken af, lukt het nog net niet, dan mag je altijd terugkomen voor een herhaalsessie.

stoppen met roken

Ervaringsverhaal

“Voor de behandeling werd ik hartelijk ontvangen in de sfeervolle praktijk van Alexia. Van tevoren legde ze goed uit wat ze ging doen en wat het apparaat precies ging herstellen in mijn lichaam. Het klonk allemaal heel erg logisch en duidelijk. Ook tijdens de behandeling stelde Alexia mij op mijn gemak terwijl ze andere platen gebruikte. Ook tijdens de wisseling werd mij vantevoren verteld wat ze ging doen en wat de functie was. Als met al is het een fijne ervaring en ik kon niet wachten om de deur uit te lopen als niet-roker. Een pijnloze en moeiteloze manier om net wat makkelijker van de sigaretten af te blijven.”

Positieve beïnvloeding van jouw gezondheid

Alexia Venema helpt je de kracht van bioresonantie te begrijpen en te ontdekken hoe het jouw gezondheid en welzijn positief kan beïnvloeden.

We willen je graag inspireren en informeren over hoe je kunt stoppen met roken als een instrument voor een gezonder, gelukkiger en energieker leven. Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina.