Wie ben ik

Graag wil ik mij even voorstellen: Mijn naam is Alexia Venema

line

Natuurgeneeskundig therapeut

Sinds 2017  ben ik natuurgeneeskundig therapeut in de regio Haarlemmermeer. Mijn passie is, in samenwerking de voeding- en levensstijl te optimaliseren waardoor de regie op de gezondheid wordt herkregen op de korte- en lange termijn. Hierdoor kom je in je kracht en kunnen gezondere jaren worden toegevoegd aan het ouder worden.

Sinds 2022 werk ik aan een verdere specialisatie tot Bioresonantie Therapeut.  Ik werk naast het “Natuurlijk Gezonder Worden” programma met het programma van Cure4life.

Alexia Venema

Samen werken aan overgewicht en gezondheid

Samen werken aan overgewicht en uw gezondheid door verbetering van medische klachten als:

  • hoge bloeddruk, hoog cholesterol;
  • diabetes type 2;
  • maag- en darmklachten;
  • gewrichts- & ontstekingsklachten;
  • lymfoedeem & lipoedeem;
  • metabool-syndroom & oestrogeen dominantie;
  • obesitas, morbide obesitas.

Centraal staat, het op maat in balans brengen van de spijsvertering en stofwisseling en in het verlengde daarvan de hormoonbalans in het lichaam.

Alexia Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Bioresonantie & voedingspatroon

Naast de vertrouwde programma’s van Cure4life is het nu ook mogelijk je gewicht & gezondheid te optimaliseren met het “natuurlijk gezonder worden” programma waarbij de optimalisatie van het voedingspatroon hand in hand gaat met Bioresonantie. Bioresonantie biedt ook de mogelijkheid specifieke klachten te behandelen waaronder allergieën zoals hooikoorts en klachten van het spijsverteringskanaal en sluit daarmee naadloos aan op de Cure4Life programma’s voor overgewicht waar de praktijk om bekend staat.

Verder biedt Bioresonantie een fantastische mogelijkheid om te stoppen met roken.

Turn-around van jouw gezondheid

Waarvoor kun je nu in mijn praktijk terecht? Een behandeling op specifieke klachten met de BICOM, het ‘natuurlijk gezonder’ programma en daarnaast het bestaande programma van Cure4life, alle bedoeld om een turn-around te kunnen geven aan je gezondheid.